Bioholistic

Παρακαλώ κάνετε την εγγραφή σας στο site μας ΔΩΡΕΑΝ για να απολαμβάνετε μέχρι και 30% έκπτωση.

FAQ

Όλα αυτά τα πράγματα που λέτε δεν με αφορούν, επειδή είμαι υγιής.

Η υγεία είναι το υψηλότερο καλό στη ζωή και θα πρέπει να είστε χαρούμενοι που είστε υγιείς. Όλα τα υπόλοιπα είναι κατώτερα από την υγεία. Οι συσκευές βιοσυντονισμού του Deta-Elis δεν απευθύνονται μόνο σε άτομα που πάσχουν από προβλήματα υγείας, αλλά και σε υγιή άτομα που επιθυμούν να διατηρήσουν το σώμα και τα όργανα τους σε καλή κατάσταση, ανεπηρέαστα από παράσιτα, μικροοργανισμούς, ιούς και τοξίνες. Για το λόγο αυτό στις συσκευές Deta-Ap και Deta-Ritm υπάρχουν γενικά προγράμματα εγκατεστημένα από τον κατασκευαστή για την προφύλαξη και διέγερση του σώματος. Επιπλέον, επειδή πολλές ασθένειες στα αρχικά στάδια, οι μολύνσεις, οι ιοί και οι επιθέσεις από παράσιτα είναι ασυμπτωματικές, που σημαίνει ότι δεν δίνουν στοιχεία για την ύπαρξή τους, πιθανώς μόνο όταν έχουν εξαπλωθεί και αναπτυχθεί σε μεγάλο βαθμό, προτείνουμε να προχωρήσετε προληπτικά γενική εξέταση με διαγνωστική συσκευή βιοαντιδραστικότητας από την Deta-Elis, από συνεργαζόμενο ειδικό. Για τους συνεργαζόμενους γιατρούς στην περιοχή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον συνεργάτη που σας μίλησε για την εταιρεία ή αν δεν υπάρχει τέτοιο άτομο, μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε από εμάς.

Είναι οι συσκευές εύχρηστες;

Οι συσκευές Deta-Ap και Deta-Ritm είναι απολύτως εύχρηστες. Διαθέτουν ένα κουμπί από το οποίο ανοίγουν και κλείνουν, δύο κουμπιά με πλήκτρα βέλους για να επιλέξετε το επιθυμητό πρόγραμμα, ένα κουμπί για την εκκίνηση του προγράμματος και μια ψηφιακή οθόνη, η οποία εμφανίζει τον αριθμό, τον τίτλο του προγράμματος και την υπόλοιπη διάρκεια. Απαιτούν δύο μπαταρίες ΑΑ, επαναφορτιζόμενες ή μη. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, οι οποίες διατίθενται στο εμπόριο σε περίπου 12 € για τέσσερις, συμπεριλαμβανομένου του τροφοδοτικού, επειδή οι συσκευές καταναλώνουν πολλή ενέργεια και οι μπαταρίες διαρκούν περίπου τριάντα ώρες λειτουργίας. Οι διαγνωστικές συσκευές της Deta-Elis απαιτούν ειδικές γνώσεις χειρισμού και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από γιατρούς που έχουν εκπαιδευτεί από την εταιρεία σε αυτές τις μηχανές.

Υπάρχουν σεμινάρια όπου μπορώ να λάβω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές;

Περιοδικά πραγματοποιούνται σεμινάρια και εκδηλώσεις σε μεγάλες πόλεις όπου μπορείτε να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές, να συνομιλήσετε με τους γιατρούς και τους συνεργάτες της εταιρείας και να δείτε τις συσκευές πιο κοντά.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τις συσκευές μαζί με ορισμένα συμπληρώματα διατροφής;

Αυτές οι συσκευές καταπολεμούν ιούς, παράσιτα και μικροοργανισμούς και βοηθούν στην αποκατάσταση ή τη διατήρηση της υγείας όλων των οργάνων του σώματος. Αλλά δεν μπορούν να παράσχουν στον οργανισμό βιταμίνες, μέταλλα, ένζυμα και πρωτεΐνες που απαιτούνται για την καλή λειτουργία του σώματος, τα οποία πρέπει να λαμβάνονται από εξωτερικές πηγές, δηλαδή από τρόφιμα. Ωστόσο, ο σημερινός τρόπος ζωής, που χαρακτηρίζεται από την προτίμηση των καταναλωτικών τροφίμων που είναι νόστιμα αλλά όχι πάντα θρεπτικά, καθώς και η εκβιομηχάνιση στον τομέα της παραγωγής τροφίμων, συνέβαλαν στη χαμηλή περιεκτικότητα και την περιορισμένη πρόσληψη αυτών των θρεπτικών συστατικών που είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του σώματός μας. Συγκεκριμένα, τα συμπληρώματα διατροφής πρέπει να λαμβάνονται από άτομα με ανεπάρκειες βιταμινών, έγκυες γυναίκες, γυναίκες με εμμηνόπαυση, ασθενείς με καρδιαγγειακά προβλήματα, καπνιστές, αλκοολικούς, ηλικιωμένους και χορτοφάγους. Επίσης, οι άνθρωποι που δεν έχουν χρόνο να τρώνε πλήρη και επαρκή γεύματα, που λαμβάνουν δίαιτες αδυνατίσματος, άτομα κάτω του βάρους (εάν το κρίνουν απαραίτητο από τον αρμόδιο επιστήμονα υγείας), εκείνους που θέλουν να βελτιώσουν τη γενική υγεία τους, τη φυσική τους κατάσταση, είναι υπό άγχος. Τέλος, οι ασθενείς ή οι ασθενείς σε ανάκτηση (π.χ. από δυσαπορρόφηση, ηπατοχολικές ασθένειες, θύματα εγκαυμάτων, άτομα με συγγενή μεταβολικά προβλήματα). Μαζί με τη χρήση συσκευών μπορείτε να καταναλώνετε τυχόν συμπληρώματα τα οποία θεωρείτε καλύτερα για εσάς ή ο γιατρός σας τα έχει συστήσει σε εσάς. Για να αγοράσετε σχετικά προϊόντα με έκπτωση μέχρι 70% παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας!

Μπορούν επίσης οι συσκευές να χρησιμοποιηθούν ως προληπτικά μέτρα, εκτός από θεραπευτικούς σκοπούς;

Οι συσκευές συνιστώνται να χρησιμοποιούνται για προληπτικούς σκοπούς, για παράδειγμα, για τη διατήρηση της καλής κατάστασης του ήπατος ή την πρόληψη της ανάπτυξης μιας ομάδας παρασίτων στο σώμα ή για την αποτοξίνωση ή τη γενική ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, σε συνδυασμό με τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής.

Μπορούν αυτές οι συσκευές να βοηθήσουν τη γάτα / σκύλο μου για να απαλλαγούν από τα παράσιτα;

Τα κατοικίδια ζώα με τα οποία ζούμε είναι μέλη της οικογένειάς μας και αγαπάμε τον ίδιο τρόπο που αγαπάμε όλους τους ανθρώπους μας. Συνεπώς, είναι λογικό να φροντίζουμε και για την καλή υγεία τους, όχι μόνο για να μην υποφέρουν, αλλά και επειδή υπάρχει κίνδυνος για προβλήματα υγείας που οφείλονται σε ιούς, μικροοργανισμούς και παράσιτα τα οποία αντιμετωπίζουν τα ζώα μας, επηρεάζουν επίσης την υγεία μας , πολλές φορές με μη αναστρέψιμες συνέπειες. Οι συνέπειες που μπορεί να έχει το Toxoplasma σε γυναίκες που είναι έγκυες ή πρόκειται να μείνουν έγκυες είναι ευρέως γνωστές, ενώ αυτό το ενδοκυτταρικό παράσιτο, το οποίο, χρησιμοποιώντας μια γάτα ως ξενιστή, μπορεί να επηρεάσει ανθρώπους και άλλα ζώα μέσω μολυσμένων τροφίμων και μολυσμένου περιβάλλοντος. Τα nematelminthes έχουν ένα λευκό-ροζ χρώμα και είναι κυρτωμένα, ακριβώς όπως ένα λεπτό, σπειροειδές σχοινί. Ζουν στο στομάχι ή στα έντερα του ζώου και φτάνουν τα 10 cm σε μήκος. Αυτά συνήθως εκκρίνονται άθικτα στα κόπρανα ή στον εμετό των ζώων. Κάποιες φορές τα αυγά των παρασίτων μπορεί να γίνουν προνύμφες, οι οποίες φωλιάζουν πίσω από τον αμφιβληστροειδή του οφθαλμού. Αυτό μπορεί να προκαλέσει βλάβη ή ακόμα και τύφλωση στο ένα μάτι. Η συσκευή Deta-Ap διαθέτει συχνότητες που επηρεάζουν και σκοτώνουν όλα τα επικίνδυνα παράσιτα που φέρουν τα κατοικίδια ζώα. Μπορεί να τεθεί σε λειτουργία τη νύχτα και να τοποθετηθεί σε απόσταση μέχρι ενός μέτρου από το χώρο ανάπαυσης του ζώου. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε μια πρόσθετη προστασία από τα παράσιτα χωρίς το κατοικίδιό σας να συνειδητοποιεί ακόμα και την παραμικρή και με περιορισμένη ή καθόλου χρήση επικίνδυνων αμπούλων, φαρμάκων, σαμπουάν και αντιπαρασιτικών περιλαίμιων που προκαλούν ερεθισμούς και αλλεργίες.

Πόσες ασθένειες μπορούν να βοηθήσουν αυτές οι συσκευές;

Η συσκευή Deta-Ap μπορεί να προγραμματιστεί να εκπέμπει περίπου 1500 συχνότητες και τη συσκευή Deta-Ritm σε άλλες 1500 διαφορετικές συχνότητες, δηλ. Συνολικά δύο συσκευές που καλύπτουν περισσότερες από τρεις χιλιάδες συχνότητες.

Πόσο κοστίζουν οι συσκευές;

Για το ακριβές κόστος των συσκευών μπορείτε να ελέγξετε την αντίστοιχη περιοχή της ιστοσελίδας μας.

Είμαι γιατρός και ενδιαφέρομαι για τις συσκευές διάγνωσης του Deta-Elis.

Οι γιατροί που συνεργάζονται με την Deta-Elis διαθέτουν εξειδικευμένο ιατρικό εξοπλισμό της εταιρείας, με το οποίο πραγματοποιούν καθολική σάρωση ολόκληρου του σώματος και διάγνωση με τη μέθοδο της βιοανάλυσης. Ανιχνεύουν παράσιτα, ιούς, ασθένειες και τη γενική κατάσταση όλων των οργάνων του σώματος. Για να ρωτήσετε για έναν συνεργάσιμο γιατρό στην περιοχή σας, επικοινωνήστε με αυτόν που σας πρότεινε τις συσκευές της εταιρείας ή εάν δεν υπάρχει τέτοιο άτομο, τότε μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες από εμάς μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας της ιστοσελίδας. Είναι ασφαλείς οι συσκευές; Έχουν παρατηρηθεί οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες ενέργειες από τη χρήση τους; Οι συσκευές είναι απολύτως ασφαλείς στη χρήση. Μπορείτε να τα έχετε στην τσέπη σας, κρεμάστε γύρω από το λαιμό σας ή σε απόσταση έως και ενός μέτρου από το σώμα σας. Λειτουργούν με δύο επαναφορτιζόμενες ή μη επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AA. Με τις έρευνες που διενεργήθηκαν σε μια περίοδο είκοσι χρόνων δεν παρατηρήθηκαν παρενέργειες από τη χρήση συσκευών βιοαντιδραστικότητας.

Απλά δεν πιστεύω ότι η βιοανάλυση μπορεί να δώσει αποτελέσματα!

Είναι λογικό για οτιδήποτε καινούργιο να μας φαίνεται παράξενο, να μας φοβίζει και να προκαλεί αποστροφή. ειδικά όταν απειλεί να αλλάξει τις καθιερωμένες έννοιες και να επαναπροσδιορίσει τις πεποιθήσεις και τις αρχές μας προς μια άλλη κατεύθυνση. Ο άνδρας αντιδρά σε κάτι νέο υποσυνείδητα με δυσπιστία, σε ορισμένες περιπτώσεις πράγματι το κάνει σωστά κρίνει από το αποτέλεσμα και γι ‘αυτό οι μεγάλες ανακαλύψεις και εφευρέσεις στην ιστορία της ανθρωπότητας αργούν να λάβουν ευρύτερη αποδοχή. Ιδιαίτερα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, η ανθρώπινη ταλαιπωρία που προκαλείται από την απώλειά της καθίσταται βολική για εκμετάλλευση και εμπορευματοποίηση από τους καλοδιατηρημένους τσαρλατάνους και κατά συνέπεια, οι περισσότεροι από εμάς πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ώστε να μην πέσουν θύματα απάτης, να υποφέρουν οικονομικά, αγωνία και απώλεια της υγείας μας. Ωστόσο, ως υπεράσπιση για κάτι νέο, έχουμε τώρα τη γνώση και την κοινωνία της πληροφορίας, που ανοίγει μπροστά μας μέσω του Διαδικτύου. Στο διαδίκτυο υπάρχουν χιλιάδες ιστότοποι σε πολλές γλώσσες, όπου μπορεί κανείς να βρει πληροφορίες σχετικά με τη βιοανάλυση, τον τρόπο που μας επηρεάζει, τις μελέτες που έχουν γίνει και τα αποτελέσματα της εφαρμογής του. Έχουμε μια υποχρέωση στον εαυτό μας, πάνω απ ‘όλα, να αξιολογούμε όλα τα νέα στοιχεία βάσει πραγματικών γεγονότων και δεδομένων και να μην αρνούμαστε δογματικά, να φοβόμαστε και να δυσπιστούμε στο άγνωστο. Ως εκ τούτου, προτού απορρίψετε τη νέα πρόταση υγείας από την Deta-Elis, προτείνουμε να κάνετε αναζήτηση στο google για «θεραπεία βιοανταλλαγής», προκειμένου να αντλήσετε τις απαραίτητες πληροφορίες πριν τελειώσετε την αξιολόγησή σας. Μπορείτε επίσης να δείτε τα βίντεο που εμφανίζονται στην αντίστοιχη περιοχή της ιστοσελίδας μας, όπου οι γιατροί που εφαρμόζουν βιοανάλυση για τους ασθενείς τους για πολλά χρόνια μιλούν για τα εκπληκτικά αποτελέσματα. Μελετήστε, με τη βοήθεια του διαδικτυακού μεταφραστή της Google, στην επίσημη ιστοσελίδα της Deta-Elis, τις περισσότερες από εκατό κλινικές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν στα δημόσια νοσοκομεία και τις κλινικές της Ρωσικής Ομοσπονδίας σχετικά με τις συσκευές της εταιρείας. Ελέγξτε την ιστοσελίδα μας, τα μετάλλια και τις πιστοποιήσεις που έλαβαν οι συσκευές. Δεν μπορεί να είναι ότι όλοι ψέματα!

Υπάρχει διαγνωστική δυνατότητα για πιθανές ασθένειες χρησιμοποιώντας τη βιοανάλυση;

Οι γιατροί που συνεργάζονται με την Deta-Elis διαθέτουν εξειδικευμένα ιατρικά βοηθήματα της εταιρείας, με τα οποία πραγματοποιούν καθολικές εξετάσεις ολόκληρου του σώματος και πραγματοποιούν διάγνωση με τη μέθοδο της βιοανάλυσης. Ανιχνεύουν παράσιτα, ιούς, ασθένειες και τη γενική κατάσταση όλων των οργάνων του σώματος. Για να ρωτήσετε σχετικά με έναν γιατρό συνεργάτη στην περιοχή σας, επικοινωνήστε με εκείνον που πρότεινε σε εσάς τις συσκευές της εταιρείας ή εάν δεν υπάρχει τέτοιο άτομο, τότε μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες από εμάς, μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας της ιστοσελίδας.

Υπάρχουν στοιχεία για την αποτελεσματικότητα των συσκευών;

Για να αποκτήσει πιστοποίηση της δημόσιας εξουσίας και άδεια για τις συσκευές στη Ρωσική Ομοσπονδία, ετοιμάστηκε έρευνα για μια περίοδο είκοσι ετών και κλινικές μελέτες σε ομάδες ασθενών σε κυρίως δημόσια νοσοκομεία, τα οποία ξεπερνούν εκατό μελέτες. Όλες αυτές οι μελέτες δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Deta-Elis στα ρωσικά και μέρος αυτών δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα μας.

Είναι δυνατόν να προγραμματίσετε τις συσκευές με προγράμματα ειδικά για μένα;

Με τη λήψη της συσκευής μπορείτε να επισκεφθείτε έναν από τους συνεργαζόμενους γιατρούς της Deta-Elis, οι οποίοι διαθέτουν το απαραίτητο λογισμικό και τις γνώσεις προγραμματισμού για να εγκαταστήσετε τα προγράμματα που θεωρούν απαραίτητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας σας. Οι γιατροί συνήθως δεν χρεώνουν επιπλέον για προγραμματισμό συσκευών και το τέλος τους καταβάλλεται εντός της επίσκεψης. Για το λόγο αυτό, κανονίζετε με τον γιατρό σας εκ των προτέρων

Τι ακριβώς κάνουν αυτές οι συσκευές, με απλά λόγια;

Η φιλοσοφία των θεραπευτικών συσκευών και η λειτουργία τους είναι απλή. Όπως και με το συντονισμό, ένα γυαλί μπορεί να σπάσει σε χιλιάδες κομμάτια, το ίδιο μπορεί να συμβεί και με την εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων στην κατάλληλη συχνότητα και σε έναν ιό, ένα βακτήριο, έναν μικροοργανισμό ή ένα παράσιτο ή για να βοηθήσει ένα όργανο του σώματος να επιστρέψει στην υγιή συχνότητα και συνεπώς να θεραπευτεί. Επιπλέον, με τη χρήση των διαγνωστικών συσκευών είναι δυνατόν με την εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων σε συγκεκριμένες συχνότητες να προσδιοριστεί εάν το σώμα έχει μολυνθεί με παράσιτο, μικροοργανισμό, ιό ή βακτήριο, καθώς και τη γενική κατάσταση όλων των οργάνων του σώματος.

Πρέπει να προγραμματιστούν οι συσκευές πριν από τη χρήση;

Κάθε συσκευή έχει προεγκατεστημένα γενικά προγράμματα από τον κατασκευαστή, τα οποία αργότερα μπορούν να αντικατασταθούν από τον θεράποντα ιατρό στο πλαίσιο θεραπείας ή πρόληψης για κάθε ασθενή. Συγκεκριμένα, η συσκευή Deta-Ap 20 διαθέτει είκοσι προεγκατεστημένα προγράμματα, δεκατρία στο Deta-Ap 13 και δεκατρία στο Deta-Ritm 13 αντίστοιχα. Αυτά τα γενικά προγράμματα συμβάλλουν στη γενική τόνωση και αποτοξίνωση του σώματος.

Οι συσκευές σας είναι ακριβές.

Οι τρέχουσες βαριές οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες στην Ελλάδα κάνουν τις συσκευές της Deta-Elis σχεδόν ισοδύναμες με ένα μηνιαίο μισθό μερικής απασχόλησης. Ωστόσο, η έννοια του “φθηνού” και “ακριβού” είναι σχετική. Το κριτήριο της ταξινόμησης των πραγμάτων και των δραστηριοτήτων μας στη συνείδησή μας από το φθηνότερο στο πιο ακριβό είναι αν τα θεωρούμε ως σημαντικά και αναγκαία. Για παράδειγμα, πολλοί άνθρωποι δαπανούν περισσότερα από 100 € το μήνα, ποσό που υπερβαίνει τα 1200 € ετησίως για την αγορά τσιγάρων. Θεωρούμε ότι το κάπνισμα είναι τόσο σημαντικό, ότι το κόστος του δεν θεωρείται περιοριστικός παράγοντας για τη διακοπή του. Άλλοι ξοδεύουν το ποσό των 300 € – 400 € κάθε χρόνο για την αγορά μιας νέας κινητής συσκευής. Το γεγονός ότι ένα μέρος της αξίας της συσκευής καλύπτεται από τη επιχορήγηση αποτελεί μόνο δικαιολογία, διότι αν διατηρούσαμε την παλιά μας συσκευή, η επιδότηση που ελάμβανε για την αγορά ενός νέου θα αφαιρούταν από το μηνιαίο μας τέλος. Άλλοι πληρώνουν τουλάχιστον 100 € το μήνα, ήτοι 1200 € ετησίως για να μισθώσουν ένα χώρο στάθμευσης για το αυτοκίνητό μας, καθώς μας εξοικονομεί χρόνο από την αναζήτηση ενός σημείου στάθμευσης στην άκρη ενός πεζοδρομίου και παράλληλα παρέχει ασφάλεια από κλοπές, καιρικές συνθήκες και επιφανειακές ατέλειες από τα γειτονικά οχήματα. Άλλοι καταβάλλουν 50 € κάθε μήνα, δηλαδή 600 € ετησίως για συνδρομή σε κωδικοποιημένα τηλεοπτικά κανάλια, ώστε να μπορούμε να παρακολουθήσουμε ποδόσφαιρο τα σαββατοκύριακα και τις νέες ταινίες. Αν λοιπόν η επιβάρυνση για την αγορά μιας τέτοιας συσκευής, την οποία θα χρησιμοποιήσουμε εδώ και χρόνια και θα διαφυλάξουμε την υγεία του εαυτού μας και της οικογένειάς μας, το οποίο είναι το υψηλότερο καλό όλων, φαίνεται δαπανηρό, τότε πρέπει να επανεκτιμήσουμε προτεραιότητες. Οι συσκευές της Deta-Elis αξίζουν, αλλά δεν είναι ακριβές. Αντίθετα, μπορούν να μας σώσουν πολλά χρήματα, ψυχολογικά και σωματικά συμπτώματα στο μέλλον, καθώς βοηθούν στην πρόληψη των ασθενειών και στη διατήρηση της καλής υγείας.