ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΗ ΠΡΟΣΈΓΓΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΊΑΣ – DEVITA MINI AP + DEVITA MINI RITM ΚΑΙ DELIXIR ULTRA SLIM+

Στη διαδικασία του αδυνατίσματος, μπορείτε να ενισχύσετε το αποτέλεσμα με τη βοήθεια διαφόρων συμπληρωμάτων διατροφής, τα οποία βρίσκονται σε αφθονία στην αγορά. Και μέσα σε αυτή την αφθονία είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ένα προϊόν που θα ικανοποιεί τα βασικά κριτήρια: αποτελεσματικότητα, χρησιμότητα και ασφάλεια. Ειδικά για άτομα που πάσχουν από σωματικά προβλήματα που σχετίζονται με το υπερβολικό βάρος.

Συνιστούμε ένα πολύ ενδιαφέρον και αποτελεσματικό ΣΕΤ προγραμμάτων στις νέες καινοτόμες συσκευές της σειράς Mini για την ομαλοποίηση, συντήρηση και βελτίωση της φυσικής όψης του σώματος. Αυτές οι συσκευές είναι η DeVita AP Mini, η DeVita Ritm Mini και το συμπλήρωμα έξυπνης κυτταρικής θρέψης DeLixir Ultra Slim+.

DeVita AP Mini – μια συσκευή που επηρεάζει την πλειοψηφία των γνωστών παθογόνων – ιοί, βακτήρια, μύκητες, πρωτόζωα και έλμινθες, και βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Είναι γνωστό ότι η επιθυμία για φαγητό, ειδικά για γλυκά, σε 90% των περιπτώσεων σχετίζεται με την εύρεση πολλαπλών εχθρικών μικροχλωρίδων στο ανθρώπινο σώμα, το οποίο επάγει στην ανθρώπινη επιθυμία να καταναλώνει, χωρίς μέτρο.

DeVita Ritm Mini – βοηθά στη διατήρηση της φυσικής ορμονικής ισορροπίας, βελτιώνει την απόδοση των οργάνων και προλαμβάνει της πρόωρες αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία, διατηρεί τη φυσική ισορροπία του εσωτερικού περιβάλλοντος του οργανισμού. Η συσκευή έχει ξεχωριστές συχνότητες για διάφορα όργανα και επιτρέπει στο σώμα να εργάζεται για αυτοθεραπεία.

DeLixir Ultra Slim+ – Αυτό το συμπλήρωμα έξυπνης κυτταρικής θρέψης βελτιώνει τον μεταβολισμό, την απέκκριση των αλάτων και των τοξινών και, ως εκ τούτου, είναι αποτελεσματικό για την απώλεια βάρους. Το συμπλήρωμα σχεδιάστηκε ειδικά για όσους θέλουν να διατηρήσουν την καλή φυσική τους κατάσταση.

Πώς λειτουργεί;

Χρησιμοποιούμε τη DeVita AP Mini το βράδυ, προκειμένου να αφαιρέσουμε την πιθανή αιτία μολυσματικής παχυσαρκίας και να βελτιώσουμε τη λειτουργία του λεμφικού συστήματος. Περαιτέρω συμπεριλαμβάνουμε τη DeVita Ritm Mini κατά τη διάρκεια της ημέρας, η οποία ομαλοποιεί το ενδοκρινικό σύστημα, το νευρικό σύστημα, μειώνοντας την ανάγκη να τρώμε περισσότερο, βελτιστοποιώντας την όρεξη, προωθώντας την ενεργοποίηση της διάσπασης του λίπους. Τρίτον, χρησιμοποιούμε το DeLixir Ultra Slim+ για να βοηθήσουμε το DeVita Ritm, το οποίο περιέχει ουσίες που προωθούν την κατανομή των λιπών και την ταχεία διάσπαση τους.

ΠΑΡΑΝΟΉΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΏΛΕΙΑ ΒΆΡΟΥΣ

Το σώμα είναι ένα ανοιχτό σύστημα και υπακούει στους νόμους της θερμοδυναμικής. Η ενέργεια σε ένα ανοιχτό σύστημα δεν μπορεί να προκύψει και να εξαφανιστεί στο πουθενά. Εάν η ενέργεια που παρέχεται στο σύστημα υπερβαίνει το ρυθμό κατανάλωσής της, δεν θα εξαφανιστεί πουθενά, αλλά θα παραμείνει στο σύστημα.

Εάν λαμβάνουμε περισσότερα από όσα ξοδεύουμε, η ενέργεια αποθηκεύεται μέσα στον οργανισμό μας. Και αυτά τα αποθέματα είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα για τους περισσότερους ανθρώπους.

Η απώλεια βάρους εξακολουθεί να είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα όχι μόνο για τις γυναίκες, αλλά και για τους άνδρες. Και στην επίτευξη αυτού του στόχου, πολλοί κάνουν μεγάλα λάθη, μερικά από τα οποία μπορούν ακόμη και να βλάψουν την υγεία τους.

Έχουμε συγκεντρώσει 6 παρανοήσεις απώλειας βάρους που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τον στόχο σας:

1. «ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΛΙΠΑΡΑ»
Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι με την εξάλειψη των λιπαρών τροφών από τη διατροφή τους μπορούν να χάσουν βάρος, ξεχνώντας ότι το λίπος χρειάζεται για την ενέργεια, την αποκατάσταση των ιστών και τη μεταφορά βιταμινών Α, D, Ε και Κ στο σώμα.

Οι γυναίκες πρέπει να λαμβάνουν 70 γραμμάρια λίπους την ημέρα (οι άνδρες 95 γραμμάρια) ή τουλάχιστον 30 γραμμάρια για γυναίκες (οι άνδρες 40 γραμμάρια).

2. «ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΝΗΣΤΕΙΑ»
Κατά τη διάρκεια της νηστείας, ο μυϊκός ιστός καταστρέφεται και ο βασικός μεταβολισμός μειώνεται, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε ορισμένες αρνητικές συνέπειες.

Η απώλεια μυϊκής μάζας προκαλεί μεταβολική ανεπάρκεια – το σώμα χρειάζεται μια ορισμένη ποσότητα θερμίδων καθημερινά. Μια αποχή από την κατανάλωση τροφής προκαλεί άγχος στον οργανισμό, ενώ μόλις σταματήσετε τη νηστεία, αρχίζει και πάλι η αύξηση βάρους.

Ως εκ τούτου, συνιστάται να συνοδεύετε οποιαδήποτε διατροφή με ποικίλες ασκήσεις για την οικοδόμηση της μυϊκής μάζας και τη διατήρηση του σωστού μεταβολισμού.

3. «ΕΑΝ ΤΡΩΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ, ΔΕΝ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙΣ»
Πολλές δίαιτες λένε ότι δεν πρέπει να τρώτε το βράδυ, επειδή το σώμα συσσωρεύει μεγάλη ποσότητα λίπους και αυτό οδηγεί στην παχυσαρκία.

Μια μελέτη στο Κέντρο Διατροφής «Donne» στο Cambridge διαπίστωσε ότι το σώμα δεν αποθηκεύει περισσότερα αποθέματα λίπους με βάση τους χρόνους γεύματος. Οι εθελοντές έλαβαν είτε ένα μικρό γεύμα και ένα πλούσιο δείπνο, ή το αντίστροφο, και οι μετρήσεις δεν έδειξαν καμία διαφορά στην εναπόθεση λίπους.

Είναι σημαντικό μόνο να μετράτε τον αριθμό των θερμίδων κατά τη διάρκεια της ημέρας, και όχι να λιμοκτονείτε.

4. «ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΙΠΑΡΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ»
Τα προϊόντα με «Χαμηλά λιπαρά» ή «Χωρίς λιπαρά» δεν σημαίνει ότι είναι χαμηλά σε θερμίδες ή και καθόλου θερμίδες.

Ελέγξτε την περιεκτικότητα των τροφίμων σε θερμίδες, ειδικά στα κέικ, μπισκότα, πατατάκια, παγωτά και τα έτοιμα γεύματα. Τα τρόφιμα με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά δεν πρέπει να περιέχουν 3 γραμμάρια λίπους ανά 100 γραμμάρια.

Η παρακολούθηση της ποσότητας είναι σημαντική. Τροφές όπως οι παστίλιες φρούτων μπορεί να έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, αλλά υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρ, η οποία μετατρέπεται σε λίπος.

5. «Η ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ»
Δεν είναι ακριβώς έτσι! Η χοληστερίνη είναι απολύτως απαραίτητη για τη ζωή. Η ίδια η χοληστερίνη χρησιμοποιείται για τη δημιουργία αρκετών σημαντικών ορμονών. Υπάρχει η καλή χοληστερίνη και η κακή.

Τα κορεσμένα λίπη που βρίσκονται σε τρόφιμα όπως το κρέας, το τυρί, το γάλα, το βούτυρο και τα μεταποιημένα κέικ τείνουν να αυξάνουν τη λιποπρωτεΐνη χαμηλής πυκνότητας (LDL), γεγονός που είναι αρνητικό για τον οργανισμό και η χοληστερίνη αρχίζει να συσσωρεύεται στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων.

Επιλέγοντας ακόρεστα λίπη όπως τα φυτικά έλαια, ξηρούς καρπούς και σπόρους, η λιποπρωτεΐνη υψηλής πυκνότητας (HDL) μεταφέρει χοληστερίνη από τις αρτηρίες πίσω στο συκώτι, όπου διεξάγεται η παραγωγή ποιοτικών ορμονών χωρίς να βλάπτεται ο οργανισμός.

6. «Η ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ»
Χρειαζόμαστε τις πρωτεΐνες για την οικοδόμηση των  μυών, αλλά πάρα πολύ μεγάλες ποσότητες πρωτεΐνης στο σώμα μπορούν να οδηγήσουν σε παρενέργειες.
Το ανθρώπινο σώμα μπορεί να αποθηκεύσει μόνο μια ορισμένη ποσότητα πρωτεΐνης. Η υπερβολική ποσότητα μπορεί να βλάψει τα νεφρά. Όλα είναι χρήσιμα με μέτρο.
Τέτοιες ενδιαφέρουσες παρανοήσεις υπάρχουν στις μέρες μας.
Ένας από τους ορθούς τρόπους αδυνατίσματος αποτελεί η τακτική κατανάλωση του συμπληρώματος έξυπνης κυτταρικής θρέψης με μοναδική σύνθεση DeLixir Ultra Slim+  της εταιρείας Deta Elis Holding.
Πρόκειται για μια σύνθεση με αναζωογονητική γεύση κράνμπερυ που βοηθά στην επιτάχυνση του μεταβολισμού, στη μείωση της όρεξης, στην αύξηση της δραστηριότητας των ενζύμων επεξεργασίας λίπους και, ως αποτέλεσμα, στη μείωση του βάρους. Και όλα αυτά από φυσικά συστατικά που επιλέγονται από ειδικούς σε όλη την Ευρώπη και χωρίς προσθήκη ζάχαρης.
Ένα μπουκάλι DeLixir Ultra Slim+ περιέχει επίσης τη μηνιαία δόση βιταμινών και μικροστοιχείων, τόσο απαραίτητων για ένα άτομο που ζει σ’ένα  αστικό περιβάλλον του 21ο αιώνα.