ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ:

Σίγουρα, κάθε πρωί, είστε αντιμέτωποι με την αίσθηση ότι δεν έχετε αρκετή ενέργεια, υπάρχει η αίσθηση της υπνηλίας και η επιθυμία να πάτε πίσω στον κόσμο των ονείρων. Και για να ξυπνήσετε, βοηθά ένα παγωμένο ντους ή ένα φλιτζάνι αρωματικό καφέ. Φυσικά, είναι καλές επιλογές, αλλά η πρώτη είναι πολύ περίπλοκη στην εφαρμογή, η δεύτερη μπορεί να γίνει συνήθεια και να φέρει βλάβη στον οργανισμό. Ως εκ τούτου, συνιστούμε την καλύτερη προσθήκη στο υγιές πρωινό σας – μια συσκευή DeVita Energy και ένα DeLixir Multi Energy.

Η DeVita Energy, είναι μια συσκευή για την καταπολέμηση του άγχους, την αφύπνιση της ενέργειας και τη βελτίωση του έργου ολόκληρου του οργανισμού. Εκτός από το DeVita Energy, για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το συμπλήρωμα έξυπνης κυτταρικής θρέψης DeLixir Multi Energy, το οποίο όχι μόνο βελτιώνει την παροχή οξυγόνου στα κύτταρα, ενισχύει τους μυς της καρδιάς και επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης, αλλά επίσης βοηθά στο να καλύψετε τις ανάγκες του οργανισμού, το πρωί, με βιταμίνες για να αισθανθείτε γεμάτος με θετική ενέργεια! Η DeVita Energy και DeLixir Multi Energy το πρωί, βοηθούν στην ανοικοδόμηση του ανοσοποιητικού συστήματος και την άμυνα του οργανισμού για ολόκληρη την ημέρα.

Πώς λειτουργεί;

Η συσκευή DeVita Energy ενεργοποιεί και ξυπνάει τον οργανισμό, και επιπλέον το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται σωστή κυτταρική διατροφή: αμινοξέα, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, την οποία μας δίνει το DeLixir Multi Energy.

ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ:

Αναρωτιέστε πιθανώς: “Τι χρειάζεται για να βρίσκεστε σε καλή φυσική κατάσταση όλη μέρα;”. Η απάντηση στο ερώτημα αυτό έγκειται στον τρόπο ζωής σας: διατροφή, τρόπος άσκησης, τακτική άσκηση κ.λπ. Ωστόσο, χρειάζονται πάρα πολλοί πόροι και ενέργεια για να ελέγξουν όλες τις πτυχές ενός τρόπου ζωής και απλά κλείνουμε τα μάτια μας. Μια από τις λύσεις για την αρμονική κατάσταση είναι το σωστό αλκαλικό περιβάλλον του σώματος. Άριστες και ισχυρές πηγές pH (αλκάλιο) είναι το λεμόνι και η σόδα. Αλλά θα συμφωνήσετε ότι αυτά τα δύο προϊόντα είναι πολύ συγκεντρωμένα και πολύπλοκα στην γεύση.

Συνιστούμε ένα μοναδικό τρόπο αποτελεσματικής προσαρμογής και άνετης αλκαλοποίησης του σώματος με τη συσκευή DeVita Ritm Mini και το συμπλήρωμα έξυπνης κυτταρικής θρέψης DeLixir pH Balance.

DeVita Ritm Mini – βοηθά στη διατήρηση της φυσικής ορμονικής ισορροπίας, βελτιώνει την απόδοση των οργάνων, αποτρέπει την πρόωρη γήρανση, διατηρεί μια φυσική ισορροπία του εσωτερικού περιβάλλοντος. Η συσκευή έχει ξεχωριστές συχνότητες για διάφορα όργανα και επιτρέπει στο σώμα να εργάζεται για αυτοθεραπεία. Και για να είναι πλήρης η εναρμόνιση, όπως έχουμε ήδη πει, είναι απαραίτητο να διατηρηθεί η όξεο-αλκαλική ισορροπία του εσωτερικού περιβάλλοντος των οργάνων και των συστημάτων. Αυτό είναι απαραίτητο ώστε οι χημικές αντιδράσεις μέσα στα κύτταρα, τα ευεργετικά βακτήρια στο έντερο και ακόμη και το ανοσοποιητικό σύστημα να λειτουργούν πολύ καλύτερα και αποτελεσματικότερα. Σε αυτό θα βοηθήσει πλήρως το συμπλήρωμα έξυπνης κυτταρικής θρέψης DeLixir pH Balance.

Πώς λειτουργεί;

Το απόγευμα, όταν το ανθρώπινο σώμα έχει μεγαλύτερη ανάγκη εναρμόνισης χρησιμοποιούνται: η συσκευή DeVita Ritm Mini, και επιπλέον, για την θρέψη με σωστές βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και σωστή αλκαλικότητα, το DeLixir pH Balance.

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ:

Κάθε βράδυ, η κατάσταση της υγείας επιδεινώνεται και υπάρχει έντονη κόπωση; Ο λόγος γι ‘αυτό είναι ότι ολόκληρη την ημέρα στο ανθρώπινο σώμα συσσωρεύονται ορισμένες ποσότητες τοξινών, από τα τρόφιμα και τα ποτά που καταναλώνουμε. Επικοινωνούμε με διαφορετικούς ανθρώπους, επηρεαζόμαστε από κλιματικές συνθήκες και όλα αυτά περιβάλλονται από τεράστιο αριθμό μικροβίων. Φυσικά, δεν μπορούμε να αντισταθούμε σε όλους αυτούς τους παράγοντες πλένοντας τα χέρια, λαμβάνοντας συμπληρώματα βιταμινών ή μένοντας σε πλήρη απομόνωση.

Αλλά υπάρχουν τρόποι που δίνουν υψηλά αποτελέσματα στην προστασία και τον καθαρισμό του σώματος. Προκειμένου να απελευθερώσετε και να προστατέψετε το σώμα σας από τις τοξίνες, συνιστούμε τη συσκευή DeVita AP Mini και το καινοτόμο συμπλήρωμα έξυπνης κυτταρικής θρέψης DeLixir Detox.

DeVita AP Mini – μια συσκευή που επηρεάζει την πλειοψηφία των γνωστών παθογόνων – ιοί, βακτήρια, μύκητες, πρωτόζωα και έλμινθες, και βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Και για να μπορέσει το σώμα να απελευθερώσει τις τοξίνες που συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια της ημέρας και να ενισχύσει την ανοσία σε αυτές με βιταμίνες, είναι απαραίτητο το συμπλήρωμα έξυπνης κυτταρικής θρέψης DeLixir Detox. Είναι ένα μοναδικό συμπλήρωμα με την επίδραση της αποτοξίνωσης, το οποίο βοηθά στην αντιμετώπιση της κακής οικολογίας, των λοιμώξεων, του αυξημένου σωματικού φορτίου κ.α.

Πώς λειτουργεί;

Το βράδυ, όταν το σώμα είναι γεμάτο με επιβλαβείς μικροοργανισμούς και τοξίνες, χρησιμοποιήστε DeVita AP Mini, για να αφαιρέσετε όλη την εχθρική μικροχλωρίδα, και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε DeLixir Detox, για να δώσετε στο σώμα σας τις βιταμίνες και να το βοηθήσετε να αποβάλει τις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Be Safe! Be Energized! Be Healthy!